Colau i Puigdemont presideixen la presentació d’un model comú de conveni per combatre la pobresa energètica : Servei de Premsa

Colau i Puigdemont presideixen la presentació d’un model comú de conveni per combatre la pobresa energètica

18/01/2017Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous 19 de gener, a les 10:00 hores, al Palau de la Generalitat, l’alcaldessa, Ada Colau, presidirà, juntament amb el president de la Generalitat, Carles Puigdemont,la presentació del nou model comú de conveni per a exigir a les empreses el compliment de la llei 24/2015, de lluita contra la pobresa energètica.

Aquest conveni serà comú per a la Generalitat i per a totes les administracions catalanes.

L’acte tindrà lloc al Saló de Torres Garcia del Palau de la Generalitat i hi assistiran, també, la tinenta d’alcaldia de Drets Socials de l’Ajuntament de Barcelona, Laia Ortiz; el conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget; la consellera de Treball, Afers Socials i Família, Dolors Bassa; la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa; el vicepresident de la Diputació de Girona, Fermí Santamaria; la diputada de Tarragona Imma Costa; la diputada de Lleida Rosa Maria Mora; el president de l’Associació Catalana de Municipis, Miquel Buch; el president de la Federació de Municipis de Catalunya, Xavier Amor, i el vicepresident de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, Jaume Collboni.

 

Nota: Per cobrir informativament aquest acte caldrà disposar del carnet de premsa del Palau o bé del carnet del mitjà, acompanyat del DNI. En cas de no disposar-ne, cal acreditar-se prèviament davant aquest Gabinet de cpremsa, enviant un correu a l’adreça premsa.president@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI i mitjà pel qual es treballa.Compartiu aquest contingut

Paraules clau
pobresa energética/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina