L’alcaldessa intervé en la presentació del programa ‘Xarxes per al Canvi’, d’accions de canvi educatiu a Barcelona : Servei de Premsa

L’alcaldessa intervé en la presentació del programa ‘Xarxes per al Canvi’, d’accions de canvi educatiu a Barcelona

18/01/2017

Dijous, 19 de gener, a les 12.30 hores, l’alcaldessa, Ada Colau, participarà en la clausura de la jornada ‘Xarxes pel Canvi’, impulsada pel Consorci d’Educació, Escola Nova 21, l’ICE de la UAB, l’Associació de Mestres Rosa Sensat. Està previst que també intervingui la consellera d’Ensenyament de la Generalitat, Meritxell Ruiz.

A les 10.45 hores, la tinenta d’alcaldia de Drets Socials, Laia Ortiz, farà l’obertura de l’acte, on també assistirà el comissionat d’Educació i Universitats, Miquel Àngel Essomba.

La presentació de la iniciativa es farà en el marc d’un Plenari de directors i directores dels centres públics d’ensenyament convocat pel Consorci d’Educació de Barcelona.La gerent de l’organisme, Mercè Massa, també presentarà els resultats del qüestionari sobre Innovació en centres públics de Barcelona.

Amb aquest acord, liderat pel Consorci, es vol ajudar als centres a avançar des del treball conjunt cap a un propòsit educatiu competencial i unes pràctiques d’aprenentatge actualitzades, sota un horitzó comú de canvi.Compartiu aquest contingut