Pisarello participa a la inauguració de JOBarcelona : Servei de Premsa

Pisarello participa a la inauguració de JOBarcelona

14/03/2017

Dimecres 15 de març, a les 13:00 hores, (Palau de Congressos de Catalunya Av. Diagonal 661-671, el primer tinent d’alcaldia, Gerardo Pisarello, participa a la inauguració de JOBarcelona, al costat de la Consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa.

En aquesta edició, i per primera vegada, Barcelona Activa comparteix espai amb el SOC en aquesta fira d’ocupació i orientació laboral adreçada a joves titulats/des, que se celebra els dies 15 i 16 de març. L’any passat es van atendre un total de 594 joves a l’estand de Barcelona Activa, el 55% dels quals estudiants, un 27% en situació d’atur i un 17,5% en actiu.

Barcelona Activa disposarà d’un total de 128 m2 amb un nou Speak Corner on es faran xerrades de millora competencial, de garantia juvenil i de mobilitat. L’agència municipal també tindrà un espai, amb 12 taules, dedicats a l’assessorament individual en temes de recerca de feina i orientació, amb especial èmfasi en els programes Garantia d’Èxit i Barcelona Treball Joves.Compartiu aquest contingut