L’alcadessa assisteix al “Dansa Ara”, on més de vuit mil alumnes de segon de Primària ballen dansa contemporània : Servei de Premsa

L’alcadessa assisteix al “Dansa Ara”, on més de vuit mil alumnes de segon de Primària ballen dansa contemporània

03/04/2017



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts 4 d’abril, a les 10:15 hores, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau; i el comissionat d’Esports, David Escudé, assistiran al “Dansa Ara”, que tindrà lloc al Palau Sant Jordi. “Dansa Ara” és el gran esdeveniment de dansa contemporània del programa “L’escola fa esport a la ciutat” que es duu a terme dins l’horari lectiu. L’Institut Barcelona Esports organitza aquesta activitat en la qual hi participen més de vuit mil alumnes de segon d’Educació Primària de dues-centes quatre escoles de la ciutat. Durant mesos, els nens i les nenes han treballat amb el seu professorat un programa dissenyat específicament perquè assoleixin els coneixements i continguts curriculars específics d’habilitats rítmiques, expressives i artístiques. Demà és el dia de mostrar-ho a les seves famílies.

“Dansa Ara” es va crear el curs 1992-93 i fins al moment hi han participat més de 100.000 alumnes. La seva primera edició va tenir lloc, per tant, el curs següent als Jocs Olímpics i Paralímpics de Barcelona 92, dels quals enguany se celebren els 25 anys. El “Dansa Ara”, que culmina en un dels escenaris dels jocs i que també arriba al quart de segle d’història, se suma a la commemoració. D’altra banda, d’ara en endavant el “Dansa Ara” portarà el nom de Joan Serra, promotor d’aquesta iniciativa.

 





Paraules clau

dansa/ dansa contemporània/