David Escudé participa a la benvinguda de la comissió de Solidaritat Olímpica : Servei de Premsa

David Escudé participa a la benvinguda de la comissió de Solidaritat Olímpica

10/04/2017

Dimarts 11 d’abril, a les 9:30 hores, el comissionat d’Esports, David Escudé, participarà a la sessió de la comissió de Solidaritat Olímpica del Comitè Olímpic Internacional, que tindrà lloc al Palau Reial de Pedralbes. També hi seran H.H. Sheikh Ahmad Al-Fahad Al-Sabah, president de la comissió de Solidaritat Olímpica, Alejandro Blanco, en representació del Comitè Olímpic Espanyol, i Gerard Figueras, en representació de la Generalitat de Catalunya.

La comissió que integra aquest organisme ha triat Barcelona com a lloc de trobada en l’any de la commemoració del 25è aniversari dels Jocs Olímpics i Paralímpics de Barcelona 92.

L’objectiu dels programes de Solidaritat Olímpica és organitzar l’assistència a tots els Comitès Olímpics Nacionals (CON), en particular els que tenen les majors necessitats, a través de programes multifacètics que prioritzen el desenvolupament dels esportistes, la capacitació dels entrenadors i dirigents esportius, i la promoció dels ideals olímpics, tal com marca la cinquena regla de la Carta Olímpica.Compartiu aquest contingut