L’Ajuntament finança amb 144.000 euros vuit projectes innovadors d’impuls de la qualitat democràtica : Servei de Premsa

L’Ajuntament finança amb 144.000 euros vuit projectes innovadors d’impuls de la qualitat democràtica

10/05/2017Temps estimat de lectura: 3 minuts

 

Un total de 8 projectes han estat premiats amb els Premis innovadors de Qualitat Democràtica, que ha impulsat per primera vegada l’Ajuntament de Barcelona i que estaven dotats amb un total de 144.000 euros. Aquests guardons, impulsats per l’àrea de Participació, premien iniciatives que proposin avenços en el camp de la participació, l’acció comunitària i la tecnopolítica.

Aquesta iniciativa s’ha ideat per incentivar i reconèixer les pràctiques d’innovació democràtica que ja es donen des de la ciutadania. I és que el Govern municipal aposta per un model de governança que es basi també en les propostes que venen des del veïnat i que permeten coproduir les polítiques públiques.

La convocatòria es va obrir el passat 16 de novembre i va finalitzar el 15 de desembre i vol promoure la iniciativa ciutadana per repensar millores en la qualitat democràtica a la ciutat de Barcelona i facilitar-ne la seva execució. En total, es van presentar 37 projectes de manera anònima, 26 en la categoria de desenvolupament de projectes i 11 en la de recerca. Aquesta tarda, a les 19:30 hores, es presentaran els projectes guanyadors a la terrassa de la Nau Ivanow (carrer Hondures, 28).

Els premiats en la categoria de desenvolupament de projectes en matèria de qualitat democràtica que podien optar a una subvenció de fins a 30.000 euros són:

Els guardonats en la categoria de recerca e matèria de qualitat democràtica i que aspiraven a fins a 18.000 euros són:

Les bases de la convocatòria ja marcaven que s’atorgarien fins a 30.000 euros a les persones o entitats que presentin millores en el desenvolupament de projectes de qualitat democràtica i fins a 18.000 euros per projectes de recerca. A més, es compensa amb 150 euros els projectes que han superat els 60 punts però no hagin resultat premiats, 6 projectes en aquesta edició. Els projectes premiats a la convocatòria han d’executar-se en un període màxim de 12 mesos des de que es faci efectiu el cobrament dels premis.Compartiu aquest contingut

Paraules clau
Premis innovadors de Qualitat Democràtica/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina