Les seus olímpiques i paralímpiques, protagonistes de la commemoració de Barcelona 92 : Servei de Premsa

Les seus olímpiques i paralímpiques, protagonistes de la commemoració de Barcelona 92

16/05/2017



Temps estimat de lectura: 1 minut

Amb motiu de la celebració del 25è aniversari dels Jocs Olímpics i Paralímpics de Barcelona 92, les vint-i-una instal·lacions que van ser seus olímpiques i paralímpiques es vesteixen de gala amb una lona commemorativa de l’efemèride i que inclou també la informació dels usos actuals de cada equipament.

El punt de partida d’aquesta acció té lloc dimecres 17 de maig, a les 11.30 hores, quan el comissionat d’Esports, David Escudé, descobrirà la lona del Pavelló de l’Espanya Industrial, actualment Centre Esportiu Municipal l’Espanya Industrial.

A partir de l’endemà, dia 18, s’iniciaran dos jocs que busquen acostar la ciutadania a aquests equipaments esportius: el joc “passaport a l’olimpisme”, que es juga amb un passaport que cal segellar a les vint-i-una instal·lacions olímpiques i paralímpiques; i el joc “a la recerca dels tresors olímpics”, que consisteix en trobar, amb l’ajuda d’una plataforma de geocerca, una sèrie de “tresors” que estan amagats a prop d’onze d’aquestes instal·lacions. En ambdós casos es podrà jugar fins al 13 de setembre, i les normatives i el passaport es troben penjats al web barcelona.cat/25anysolimpica. El passaport també es pot obtenir a la majoria de les vint-i-una instal·lacions implicades.





Paraules clau

Barcelona 92./