Janet Sanz participa en el debat ‘Espai Metròpoli’ organitzat per l’IERMB : Servei de Premsa

Janet Sanz participa en el debat ‘Espai Metròpoli’ organitzat per l’IERMB

01/06/2017



Temps estimat de lectura: 1 minut

Divendres 2 de juny, a les 11.00 hores (Seu de l’AMB. C/Longitudinal 1, 62), la tinenta d’alcaldia d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat i vicepresidenta de Planificació Estratègica de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, Janet Sanz, participarà en el debat ‘Espai Metròpoli’ que organitza l’Institut d’Estudis Regionals i Metropolitans de Barcelona (IERMB) amb motiu de la presentació de “Repensar la metròpoli: noves claus per a un projecte col·lectiu”, l’Anuari metropolità de Barcelona 2016.

A la taula/debat hi participaran també Oriol Estela, coordinador general del Pla Estratègic Metropolità de Barcelona; Sara Moreno, professora de Sociologia i vicerectora de la UAB; Oriol Nel·lo, professor de Geografia de la UAB; i Ricard Gomà, professor de Ciència Política de la UAB i Director de l’IERMB.

La intenció d’aquesta publicació és oferir noves reflexions que són fruit de les recerques més recents dutes a terme al llarg de l’any 2016 pels equips de l’IERMB que han estat treballant en l’anàlisi de les dinàmiques urbanes, socioeconòmiques i ambientals que configuren la realitat metropolitana avui. “Repensar la metròpoli” vol presentar i oferir a la comunitat els trets més estratègics i emergents de la nova agenda metropolitana de recerca. Ho fa per mitjà de dotze articles que dibuixen un itinerari per paisatges metropolitans diversos i alhora interconnectats.





Paraules clau

metròpoli/