David Escudé participa a la presentació dels Trofeus Internacionals Ciutat de Barcelona de Natació i Waterpolo : Servei de Premsa

David Escudé participa a la presentació dels Trofeus Internacionals Ciutat de Barcelona de Natació i Waterpolo

07/06/2017



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous 8 de juny, a les 12:30 hores, el comissionat d’Esports, David Escudé, assistirà a la roda de premsa de presentació dels Trofeus Internacionals Ciutat de Barcelona de Natació i Waterpolo. Escudé estarà acompanyat d’Enric Bertran, president de la Federació Catalana de Natació; d’Àngel Bernet, president del Club Natació Sant Andreu, i de diversos nedadors i waterpolistes que participaran a la competició i d’altres que ho van fer als Jocs Olímpics i Paralímpics de Barcelona’92. L’acte tindrà lloc a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm (c. Rosselló, 515).

El Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Natació se celebra els propers 13 i 14 de juny al Club Natació Sant Andreu. És ja la 38a edició del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona més veterà i consolidat, que forma part a més del Circuit Mare Nostrum, que aglutina tres proves de natació d’alt nivell dins d’una mateixa setmana (Mònaco, 10 i 11 de juny; Barcelona, 13 i 14 de juny, i Canet de Rosselló, 17 i 18 de juny).

El 16è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Waterpolo té lloc dimecres 28 de juny a les 19.00 hores a les piscines municipals Bernat Picornell (av. de l’Estadi, 30-40). Enguany aquest torneig recrea la final olímpica de Barcelona’92: Espanya contra Itàlia. Mateixos països i mateix escenari per recordar aquella final que va quedar en la memòria col·lectiva com a un dels moments mítics dels Jocs Olímpics i del waterpolo en general.





Paraules clau

waterpolo/