Janet Sanz i Laura Pérez inauguren la nova plaça de les Dones de Nou Barris : Servei de Premsa

Janet Sanz i Laura Pérez inauguren la nova plaça de les Dones de Nou Barris

09/06/2017



Temps estimat de lectura: 1 minut

Diumenge 11 de juny, a les 11.30 hores (plaça de les Dones de Nou Barris, entre els carrers de Les Torres, Nou Barris i Portlligat), la regidora de Nou Barris, Janet Sanz, i la regidora de Feminismes i LGTBI, Laura Pérez, inauguraran la nova plaça de les Dones de Nou Barris, que ret homenatge a les dones del districte i a la seva lluita pel dret a la igualtat i la no discriminació, la millora de la qualitat de vida i la cohesió social.

La benvinguda a la plaça se celebrarà amb una festa d’inauguració coorganitzada amb la Plataforma d’Entitats de Roquetes i amb la col·laboració del projecte InVisibles de recuperació de la memòria històrica amb mirada de dones. Hi haurà un espectacle poètic, un vermut musical, un dinar, un cafè-tertúlia sobre el passat, present i futur amb mirada de dona i una ruta per la història de Roquetes amb perspectiva de dona.

A més, el dimarts de la setmana vinent a les 21.30 hores hi haurà un cicle de cinema a la fresca coorganitzat amb la regidoria de Feminismes i LGTBI en què es projectarà la pel·lícula ‘El viatge de la Bettie’ i el documental ‘Com les dones han fet i fan Roquetes’.





Paraules clau

plaça de les Dones de Nou Barris/