David Escudé assisteix a la primera edició del TICB Tennis Femení Women World Winner, i a l’Imagin Extreme Barcelona : Servei de Premsa

David Escudé assisteix a la primera edició del TICB Tennis Femení Women World Winner, i a l’Imagin Extreme Barcelona

16/06/2017



Temps estimat de lectura: 1 minut

Diumenge 18 de juny, a partir de les 11:30 hores (c. Jorge Manrique, 15-19), el comissionat d’Esports, David Escudé, assistirà a la final individual del 1r Torneig Internacional Ciutat de Barcelona de Tennis Femení – Gran Premi Fiatc Assegurances, que arriba aquest cap de setmana a les seves fases finals. La competició recull l’herència de les dues edicions del Women World Winner, i enguany fa un salt dins l’ITF Pro Circuit fins als 60.000 $ en premis, fet que el consolida com a referent d’aquest esport a Catalunya i a tot l’Estat.

El tennis s’incorporarà a la llista d’esports que formen part del circuit municipal de Trofeus Internacionals Ciutat de Barcelona, la màxima distinció per a les competicions celebrades a la ciutat. En aquest 2017, el calendari inclou un total de 19 especialitats tan prestigioses com la natació, el waterpolo, l’esgrima, el ciclisme, el rem o el tennis taula, entre d’altres.

Escudé visitarà també el desenvolupament de les proves que tindran lloc les tardes de dissabte i diumenge en el marc del festival d’esports d’acció Imagin Extrem Barcelona. En aquesta vuitena edició,presenta una renovació a nivell esportiu en totes les modalitats, ja que des de l’organització s’ha treballat per assolir unes instal·lacions del més alt nivell. Enguany el festival comptarà amb sis modalitats esportives: BMX, scooter, inline, longboard, streetboard i la disciplina de l’skate es desenvoluparà dins del marc d’un nou campionat que ha nascut a la ciutat, el Barcelona European Open (BEO). Entre totes sumaran un total de 15 competicions i 5.000m2 d’instal·lacions obertes al públic i els espectadors podran veure a més de 400 riders.





Paraules clau

esports/