Tanquen i buiden la piscina de la Creueta del Coll per prevenció : Servei de Premsa

Tanquen i buiden la piscina de la Creueta del Coll per prevenció

26/06/2017



Temps estimat de lectura: 1 minut

La piscina del Parc de la Creueta del Coll romandrà tancada durant uns dies per aprofundir les tasques de neteja dels vidres que es van trobar al fons de la piscina aquest cap de setmana, i que van causar ferides lleus a alguns usuaris dissabte passat. Els tècnics procediran a buidar-la completament per a realitzar una neteja a fons del terra, i s’aprofitarà per fer tasques de manteniment. Un cop es reompli, la instal·lació es podrà tornar a obrir al públic.

L’entitat gestora de la instal·lació ja ha avisat els grups organitzats i casals que tenien previst anar-hi durant aquesta setmana perquè cancel·lin l’activitat fins que no reobri la piscina. Està previst que aquestes tasques durin tota la setmana.

La piscina va haver de ser desallotjada dissabte passat –el primer dia d’obertura de la temporada de bany—després que alguns usuaris es fessin talls als peus pels vidres que probablement algú havia llançat durant la revetlla de Sant Joan. Diumenge, la instal·lació es va obrir, però per prevenció, els usuaris només van poder utilitzar la meitat de la piscina. Davant de la possibilitat que hi hagi restes més petites de vidres, s’ha decidit procedir al buidat.





Paraules clau

Creueta del Coll/