David Escudé assisteix a l’acte de reconeixement als membres del COOB’92 i als patrocinadors dels Jocs de Barcelona’92 : Servei de Premsa

David Escudé assisteix a l’acte de reconeixement als membres del COOB’92 i als patrocinadors dels Jocs de Barcelona’92

04/07/2017



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres 5 de juliol, a les 19:00 hores, el comissionat d’Esports, David Escudé, obrirà l’acte que ret homenatge als membres del Comitè Olímpic Organitzador i a les empreses patrocinadores dels Jocs Olímpics i Paralímpics de Barcelona’92. En aquest sentit, Escudé estarà acompanyat de Josep Miquel Abad, conseller-delegat del COOB’92; de Joan Coll, director dels Jocs Paralímpics dins del COOB’92, i de Ramon Agenjo, president de la Fundació DAMM, a més d’una nodrida participació d’altres membres del COOB’92 i de representants de la resta de patrocinadors. L’acte estarà conduit per Olga Viza, periodista de Televisió Espanyola durant els Jocs, i tindrà lloc a l’Hotel Fairmont Rey Juan Carlos I (av. Diagonal, 661-671).

L’emblemàtic hotel ha volgut sumar-se al programa commemoratiu de la fita olímpica de Barcelona 92, en complir també el seu 25è aniversari (el 2 de juliol de 1992 obria les seves portes). Durant els Jocs, va allotjar més de 30 caps d’Estat i de Govern de tot el món; membres de famílies reials, del COI i moltes celebritats. El seu innovador i acurat disseny li va fer guanyar el Premio Nacional de Arquitectura l’any 1993.





Paraules clau

Barcelona 92./