Asens i Escudé assisteixen a la presentació de “Voluntaris per sempre” i “Amics per sempre” : Servei de Premsa

Asens i Escudé assisteixen a la presentació de “Voluntaris per sempre” i “Amics per sempre”

14/07/2017



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Dilluns 17 de juliol, a les 12:00 hores, el tinent d’alcaldia de Drets de Ciutadania, Participació i Transparència, Jaume Asens; i el comissionat d’Esports, David Escudé; assistiran a la presentació de la coproducció “Amics per Sempre”, que TV3 ha dut a terme per a la commemoració del 25è aniversari dels Jocs Olímpics de Barcelona amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona. En l’acte també es presentarà el documental “Voluntaris per sempre”.

A més, també hi participaran la cap de Programació i Imatge de TV3, Clara Cabezas; el cap de Ficció i Cinema de TV3, Oriol Sala-Patau; dos dels autors de “Voluntaris per sempre”, Xavier Torres i Joan Buixeda; i el director i els actors d’”Amics per sempre”, Roman Parrado, Òscar Muñoz, Betsy Túrnez i la resta de l’equip tècnic i artístic de les dues produccions. També comptarà amb la presència del conseller de Damm, Ramon Agenjo.

La coproducció “Amics per sempre”, que ha comptat amb la participació de l’Ajuntament de Barcelona, està dirigida per Román Parrado i amb Òscar Muñoz, Betsy Túrnez i la jove Zoe Stein en els papers principals, rememora, uns dies que van canviar la història de la ciutat de Barcelona i dels barcelonins. Està previst que el tinent d’alcalde expliqui l’acord entre l’equip de la pel·lícula i l’Ajuntament per tal d’afavorir el debat entre la ciutadania amb el film com a pretext.

“Voluntaris per sempre” és un documentar de Txus Muñoz, Xavier Torres, Santi Padró i Joan Buixeda, que explica com va néixer el moviment de voluntaris per als Jocs Olímpics de Barcelona 92 i com es va dissenyar perquè fos una manifestació ciutadana que continués treballant pel país un cop acabada la competició esportiva.

L’acte tindrà lloc a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm (carrer Rosselló, 515).





Paraules clau

Barcelona 92./