David Escudé participa a la presentació de l’exposició “Barcelona 92 imatges. L’obra olímpica” de l’agència EFE : Servei de Premsa

David Escudé participa a la presentació de l’exposició “Barcelona 92 imatges. L’obra olímpica” de l’agència EFE

19/07/2017



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous 20 de juliol, a les 11:00 hores, el comissionat d’Esports, David Escudé, participarà a la presentació de l’exposició “Barcelona 92 imatges. L’obra olímpica” de l’agència EFE. Escudé estarà acompanyat de Toni Pérez, director del Gabinet de Presidència d’EFE; de Leandro Lamor, delegat de l’agència EFE a Catalunya; de Josep Vila, comissari i productor de la mostra, i d’altres representants institucionals.

L’acte tindrà lloc a l’Espai Mercè Sala de l’intercanviador de metro Diagonal i anirà seguit d’una visita comentada per a la premsa al llarg de l’exposició que ocupa el mateix Espai Mercè Sala i el passadís de l’intercanviador de l’estació de metro de Diagonal.

L’agència EFE, que disposa d’un arxiu de més de 16 milions de fotografies, ha seleccionat un total de 120 imatges per a aquesta mostra de commemoració del 25è aniversari dels Jocs Olímpics i Paralímpics de Barcelona’92. D’aquestes instantànies, 92 són dels Jocs en si i la resta mostren moments històrics de l’estreta relació entre la ciutat i el món de l’esport. L’exposició s’allargarà fins al 26 de setembre.





Paraules clau

Barcelona 92./