La Taula de Ciutadania i Immigració de Catalunya i el Consell Municipal d’Immigració de Barcelona acorden un manifest conjunt de condemna als atacs i de defensa del model de convivència en la diversitat existent a Barcelona i Catalunya : Servei de Premsa

La Taula de Ciutadania i Immigració de Catalunya i el Consell Municipal d’Immigració de Barcelona acorden un manifest conjunt de condemna als atacs i de defensa del model de convivència en la diversitat existent a Barcelona i Catalunya

21/08/2017Temps estimat de lectura: 2 minuts

Podeu llegir el manifest conjunt en el següent enllaç.

 

L’Ajuntament de Barcelona ha acollit aquest matí en sessió extraordinària i conjunta, la Taula de Ciutadania i Immigració de Catalunya i el Consell Municipal d’Immigració de Barcelona, òrgans de participació de les entitats que treballen per a l’acollida i la convivència adscrits a la Generalitat de Catalunya i a l’Ajuntament de Barcelona.

 

 

La convocatòria, on han assistit una trentena d’entitats de la vuitantena d’entitats representades, ha servit per llegir un comunicat conjunt on condemnen de forma rotunda els atacs del passat dijous i on s’han refermat en la defensa d’un model de convivència en la diversitat i inclusiu, que continuï apostant per l’acollida de persones migrades i refugiades. La lectura ha anat a càrrec de Bombo N’Dir Fall, com a portaveu de la Taula de Ciutadania i Immigració de Catalunya i de Rodrigo Araneda, en representació del Consell Municipal d’Immigració de Barcelona.

El tinent d’alcaldia de Drets de Ciutadania, Participació i Transparència, Jaume Asens, ha destacat que “ la millor vacuna i anticossos contra els discursos d’odi és l’aposta per la diversitat que existeix a Barcelona i Catalunya” i ha subratllat que “l’odi no és venç amb més odi sinó refermant el model de convivència, de lluita contra les desigualtats, de defensa dels drets humans i d’acollida de persones refugiades, que precisament fugen del mateix horror que es va viure a la Rambla”.

La consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa, ha assegurat que “continuarem defensant el model de convivència que és antagònic a l’odi que volen implementar aquests actes terroristes”. Bassa ha aprofitat la lectura del manifest per fer una crida a la participació de dissabte.

En aquest sentit, les entitats han acordat participar a la manifestació convocada per dissabte vinent en un sol bloc i sota el lema “Contra l’odi, un sol poble” .

Paraules clau

Atemptat a la Rambla / Atentado en La Rambla / Attack on La Rambla/

Anar a l'inici d'aquesta pàgina