Tres persones reallotjades pel Centre d’Urgències i Emergències Socials de Barcelona (CUESB) pel despreniment d’una biga en un pis del Raval : Servei de Premsa

Tres persones reallotjades pel Centre d’Urgències i Emergències Socials de Barcelona (CUESB) pel despreniment d’una biga en un pis del Raval

27/08/2017

S’ha precintat un habitatge i un local de manera preventiva per motius de seguretat.

L’Ajuntament de Barcelona, a través del servei del Centre d’Urgències i Emergències Socials de Barcelona (CUESB) ha reallotjat tres persones (dues adultes i una menor) que vivien en l’entresòl 1a del carrer Sant Antoni Abat, 22, al barri del Raval. El despreniment d’una biga en aquest immoble, que va ocórrer ahir a la nit, va motivar la intervenció del cos de Bombers de Barcelona que va determinar, per motius de seguretat, el precintament d’aquest habitatge i del local comercial situat als baixos de la mateixa finca, per motius de seguretat. Els serveis municipals requeriran la propietat de l’immoble que restableixi l’habitabilitat i la seguretat en aquesta finca perquè hi puguin tornar les persones que hi viuen.Compartiu aquest contingut