Barcelona col·laborarà amb Seül per promoure el turisme sostenible : Servei de Premsa

Barcelona col·laborarà amb Seül per promoure el turisme sostenible

06/09/2017



Temps estimat de lectura: 2 minuts

El regidor d’Empresa i Turisme, Agustí Colom, i el director general del govern metropolità de Seül, Joon Ho Ahn, signaran un acord de col·laboració entre ambdós governs per compartir Informació I bones pràctiques en la promoció del turisme responsable

 

El regidor d’Empresa i Turisme, Agustí Colom, i el director general del govern metropolità de Seül, Joon Ho Ahn, signaran un acord de col·laboració entre ambdós governs per compartir Informació i bones pràctiques en la promoció del turisme responsable a ambdues ciutats.

Aquest acord s’emmarca en la participació, fins al 8 de setembre, del regidor Colom en el Summit sobre Fair & Sustainable Tourism, de Seül. Colom participarà el primer dia de congrés a la sessió sobre “Agenda i estratègies en turisme urbà”, moderada per Chulwon Kim, professor del  College of Hotel & Tourism Management, de la Kyung Hee University, i on també participen Rosa Suriñach, cap del Advisory Program City Resilience Profiles de UN-Habitat, membres dels departaments de turisme de les universitats Gachon University i Hanyang University, i el CEO de INDECON, Ary Suhandi.

Barcelona ha estat convidada per la ciutat de Seül, que pren Barcelona com a model de referència en gestió de l’overtourism i foment del turisme responsable i sostenible.

Representants del govern de la ciutat de Seül i la societat civil coreana van assistir al mes de maig a la “Conferència Internacional sobre el turisme sostenible per al desenvolupament en el marc de la Nova Agenda Urbana”, que va tenir lloc a Barcelona, i van presentar els punts crítics de la gestió del turisme a la ciutat coreana.

La conferència va comptar amb la participació d’experts en turisme sostenible, clima, innovació i convivència, entre d’altres, així com representants de governs locals i agents i operadors del sector. L’esdeveniment va culminar amb la presentació d’una declaració i unes directrius a les quals poden adherir-se totes les ciutats compromeses amb el turisme sostenible.





Paraules clau

turisme/