L’Ajuntament lliura les Medalles al Mèrit de la Guàrdia Urbana de Barcelona en reconeixement als agents, institucions i altres personalitats pel seu bon servei a la ciutat : Servei de Premsa

L’Ajuntament lliura les Medalles al Mèrit de la Guàrdia Urbana de Barcelona en reconeixement als agents, institucions i altres personalitats pel seu bon servei a la ciutat

28/09/2017

Durant l’acte s’han lliurat 58 medalles al mèrit a aquells agents de la Guàrdia Urbana que han tingut alguna actuació destacada, 22 medalles externes i 6 plaques de reconeixement

L’Ajuntament de Barcelona ha lliurat aquesta tarda les Medalles al Mèrit de la Guàrdia Urbana en un acte celebrat al Saló de Cent amb motiu de les festes patronals del cosa de policia barceloní. L’acte ha estat presidit per l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i han assistit el comissionat de Seguretat, Amadeu Recasens, el gerent de Seguretat, Jordi Samsó i el cap del cos de policia barceloní, Evelio Vázquez, així com membres de la corporació municipal.

Amb aquest esdeveniment, la Guàrdia Urbana de Barcelona vol reconèixer la professionalitat i eficàcia demostrades en acte de servei pels agents, així com la imprescindible i destacada col·laboració de diferents professionals, entitats i persones que contribueixen a millorar la convivència ciutadana i la seguretat a la ciutat.

Ada Colau, durant la seva intervenció, ha destacat la professionalitat del cos de policia barceloní, que es va demostrar de nou durant els atemptats del 17 d’agost, així com els de la resta de serveis municipals. L’alcaldessa ha transmès el reconeixement a la feina de la Guàrdia Urbana, no només en moments excepcionals, sinó també per la tasca diària que realitzen els agents al servei de la ciutadania. Colau ha felicitat a la resta de guardonats, que han demostrat la seva implicació i coresponsabilitat en la seguretat i el benestar del veïns i veïnes de la ciutat.

L’alcaldessa ha destacat la vocació de servei dels agents del cos de policia barceloní, “una tasca que realitzeu amb la màxima professionalitat i de la millor manera en què es pot fer: des de la proximitat, el territori i la transparència”, ha dit Colau, que els ha traslladat tot el suport del govern municipal, “és un orgull ser la vostra màxima responsable i saber que compteu amb la confiança i el suport dels ciutadans”.

Durant l’acte d’avui s’ha fet el lliurament de 58 medalles al mèrit a aquells agents de la Guàrdia Urbana que han tingut alguna actuació destacada, i 22 a aquelles persones i institucions que han col·laborat amb la Guàrdia Urbana en el manteniment de la convivència i la seguretat a Barcelona. També es lliuraran 6 plaques de reconeixement.

Pel que fa les medalles externes, entre d’altres, s’han lliurat al president i tresorer de l’Eix Comercial Via Julia, Francisco Herrero, al responsable de comunicació de la Federació de la Festa Major de Gràcia, Josep Maria Contel, al president dels Tres Tombs de Barcelona, Andreu, Barnadàs, i a diferents sanitaris del Sistema d’Emergències Mèdiques.

També s’han lliurat plaques de reconeixement a la seva col·laboració amb la Guàrdia Urbana i el seu bon servei a la ciutat al Grup de Salut Pública de la Unitat d’Investigació de l’ABP de Mossos d’Esquadra de Ciutat Vella, a la Direcció de Serveis de Neteja i Gestió de Residus de Medi Ambient i Serveis Urbans, a l’Associació de Venedors dels Encants del Mercat de Sant Antoni i a Ràdio Club Quixot de Nou Barris.

Per la seva gran feina realitzada, també s’ha lliurat plaques de reconeixement al Servei d’Educació per a la Seguretat de la Guàrdia Urbana i al Servei de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvament.Compartiu aquest contingut