Lliurament dels premis Ramblistes d’Honor 2017 : Servei de Premsa

Lliurament dels premis Ramblistes d’Honor 2017

17/10/2017



Temps estimat de lectura: 1 minut

Amics de La Rambla atorga els guardons de Ramblista d’Honor per distingir a les persones, entitats, institucions o empreses que hagin contribuït amb la seva activitat i esforç a millorar, divulgar o promoure el prestigi de Barcelona i de La Rambla. Els guardonats d’enguany són:

Mercè Canellas, Josefina Mora i Aníbal Rodríguez en reconeixement a la seva fidelitat i estima per La Rambla i per l’Associació d’Amics de La Rambla.

Joaquim Laguarda per la llarga trajectòria de Laguarda Joiers a La Rambla i a tots els anys dedicats, des de la Junta d’Amics de La Rambla, a fer una Rambla millor.

Àlex Ollé i Alfons Flores, en reconeixement a la seva tasca de renovació de les arts escèniques i de l’òpera en particular.

ELISAVA Escola Universitària de Disseny i Enginyeria de Barcelona, per la seva aposta per la innovació a La Rambla.

 

El Jurat que ha escollit els Ramblistes d’Honor aquest any està format per: Rosa Bassedas, Lluís Bassets, Iosu de la Torre, Sergi Doria, Núria Llorach, Xavier Marcé, Joan Oliveras, Enric Pantaleoni, Álex Sàlmon, Vicent Sanchis, Ramón Suñé, Roser Tiana, Esther Vera, Sergi Vicente i el president d’Amics de La Rambla, Fermín Villar.





Paraules clau

Ramblistes d’Honor 201/