Jaume Collboni i Montserrat Ballarin inauguren la Fira de Mercat de Mercats 2017 : Servei de Premsa

Jaume Collboni i Montserrat Ballarin inauguren la Fira de Mercat de Mercats 2017

19/10/2017



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Divendres 20 d’octubre, a les 13:00 hores, (Via Laietana/ Av. Catedral) el segon tinent d’alcaldia, d’Empresa, Cultura i Innovació, Jaume Collboni, i la regidora de Comerç i Mercats, Montserrat Ballarín, inaugurarà la Fira de Mercat de Mercats 2017 que se celebrarà entre el 20 i 22 d’octubre i que omplirà l’Avinguda de la Catedral de gastronomia i productes de mercat.

Aquesta edició arriba amb més producte fresc, més consells i més propostes, i amb una clara aposta per l’alimentació sana, saludable i de proximitat, amb 21 parades dels diferents Mercats Municipals de Barcelona i una mostra dels productors locals de Catalunya. Una de les novetats és la incorporació d’El Celler del Mercat, un espai on es podrà degustar una representació dels millors vins i caves, i que centralitzarà la venda de refrescos i begudes.

La Fira també comptarà amb 15 establiments, entre els quals hi haurà restaurants de mercat, que oferiran 32 degustacions al voltant d’una cuina i barra centrals. I un any més, la fira comptarà amb l’espai d’Artistes de Mercat, situat a l’estand de l’IMMB, on els i les comerciants interactuaran amb el públic i resoldran els seus dubtes culinaris, mentre parlen dels seus productes i expliquen curiositats i trucs. La Fira comptarà també amb un nou espai infantil on es promocionaran els productes educatius de l’Institut Municipal de Mercats.

 

Dossier de premsa Mercat de Mercats 2017

Mercat de Mercats 2017 arriba amb més productes frescos de proximitat i temporada, nous consells per part dels comerciants, propostes gastronòmiques, ponències i showcookings.

Descarregar dossier en format PDF





Paraules clau

mercat de mercats/ mercats/