Asens i Pin participen a l’obertura de les Segones Jornades Anuals Metadecidim : Servei de Premsa

Asens i Pin participen a l’obertura de les Segones Jornades Anuals Metadecidim

25/10/2017



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous 26 d’octubre, a les 16:00 hores, el quart tinent d’alcaldia, Jaume Asens; i la regidora de Participació i Districtes, Gala Pin, participaran en l’obertura de les Segones Jornades Anuals Metadecidim (JAM). A l’acte també participaran el comissionat de Participació Ciutadana, Fernando Pindado; i la comissionada de Tecnologia i Innovació, Francesca Bria.

Les JAM tindran lloc entre els dies 26 i 28 d’octubre a l’Edifici Vèrtex de la Universitat Politècnica de Catalunya (Plaça d’Eusebi Güell, 6) i ofereixen un programa dirigit tant a experts com a la ciutadania en general amb l’objectiu de redissenyar la democràcia participativa. En l’edició d’enguany es reuniran per primera vegada les institucions, entitats i comunitats d’usuaris del Decidim, la plataforma digital de participació de l’Ajuntament de Barcelona.

Les jornades es clouran dissabte a les 11:30 hores amb les conferències de la ministra digital de Taiwan, Audrey Tang, que participarà per via hologràfica i del co-fundador d’OpenSource Politics, Virgile Deville.

 





Paraules clau

Segones Jornades Anuals Metadecidim/