Eloi Badia participa a la Nit de l’Esport de Gràcia 2017 : Servei de Premsa

Eloi Badia participa a la Nit de l’Esport de Gràcia 2017

25/10/2017



Temps estimat de lectura: 1 minut

El regidor de Gràcia, Eloi Badia, participarà avui a les 20 h al Centre Cívic La Sedeta a l’entrega dels premis de la Nit de l’Esport 2017, que ha premiat 10 esportistes i entitats esportives. Aquest any, com a novetat, s’han incorporat dues modalitats que reconeixen el foment del l’esport inclusiu de l’esport i la pràctica del joc net.

 La vintena gala de l’esport gracienc,  on s’han reconegut  les millors iniciatives relacionades amb l’esport i els millors esportistes de la temporada, s’ha fet aquest any al Camp del Grassot. L’acte es celebra cada any a un espai diferent amb l’objectiu d’apropar aquest acte a tots els barris del districte.

Els premis tenen com a objectiu destacar els valors associats a la pràctica de l’esport. El jurat d’enguany ha estat format  per  Eloi Badia, Gerard Ardanuy, regidor i president del  districte de Gràcia respectivament; Alberto Lacasta, conseller d’esports del Districte de Gràcia; José Maria Raya Cobo, Director de Serveis a les Persones i al Territori del Districte; Núria Borràs, de l’Esportiu Claror Sardenya; Albert Vilardaga, de l’Independent de Gràcia; i Josep Maria Bigas, del Consell de l’esport de Gràcia.

 





Paraules clau

Gràcia/ Nit de l'Esport/