Gala Pin visita la producció de llums i bosses #RavalKm0 2017 : Servei de Premsa

Gala Pin visita la producció de llums i bosses #RavalKm0 2017

06/11/2017



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts 7 de novembre, a les 16:00 hores, la regidora del districte de Ciutat Vella, Gala Pin, visitarà la producció de llums i bosses #RavalKm0 2017. L’acompanyaran el director de la Fundació Tot Raval, Òscar Esteban, així com dels representants de les entitats implicades, els caps de producció, els treballadors i els finançadors del projecte.

Aquest és un projecte formatiu, ocupacional i de responsabilitat social #RavalKm0*, en el marc del qual, i per segon any consecutiu, s’han elaborat els arcs lumínics que guarniran diversos carrers, espais i equipaments del barri aquest Nadal i que tenen com a protagonistes a veïnat i treballadors del Raval, així com les bosses que es distribuiran en diferents comerços.

Es visitaran les entitats on s’estan produïnt aquests elements [Estel Tàpia i Dona Kolors (confecció de bosses) i Impulsem (producció de llums i serigrafia de bosses)]. El punt de trobada és a Estel Tàpia (carrer de l’Om, 7).

El projecte #RavalKm0 ha estat desenvolupat a partir del treball col·lectiu de diferents entitats, institucions i comerços del Raval. Va néixer l’any 2015 i té com a objectius principals generar oportunitats per a persones del barri en situació d’atur, així com atraure visitants al Raval perquè en descobreixin la seva àmplia oferta comercial, cultural i gastronòmica, i contrarrestar-ne el seu estigma negatiu. Alhora, respon a la necessitat d’abordar els processos de dinamització social, cultural i comercial dels barris des de la implicació i coresponsabilitat de tots els agents del territori.





Paraules clau

#RavalKm0/