Barcelona lliura la Medalla d’Or al Mèrit Cultural a Paco Camarasa : Servei de Premsa

Barcelona lliura la Medalla d’Or al Mèrit Cultural a Paco Camarasa

21/11/2017Temps estimat de lectura: 1 minutL’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha lliurat aquesta tarda la Medalla d’Or al Mèrit Cultural a Paco Camarasa, llibreter i, fins al passat mes de febrer, comissari del festival BCNegra organitzat per l’Institut de Cultura de Barcelona.

 

Paco Camarasa, ha recollit el guardó en un acte que s’ha celebrat al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona, on hi han assistit altres membres de la corporació municipal i de la societat civil de la ciutat.

El Plenari del Consell Municipal del 31 de març de 2017 va atorgar-li aquest reconeixement per la seva contribució al món literari barceloní, com a propietari de la llibreria Negra y Criminal i com a comissari del festival BCNegra.Compartiu aquest contingut

Paraules clau
Medalla d’Or al Mèrit Cultural/ Paco Camarasa/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina