Genera i Averlasailas guanyen el XIIè Premi 25 de novembre : Servei de Premsa

Genera i Averlasailas guanyen el XIIè Premi 25 de novembre

25/11/2017Temps estimat de lectura: 1 minut

Aquesta tarda l’alcaldessa ha presidit l’acte d’entrega de la XII edició del Premi 25 de novembre.

 

 

Enguany, que el guardó s’ha dedicat a la temàtica que ‘Tothom hi té un paper’, les entitats reconegudes han estat Genera, associació en defensa dels drets de les dones, pel projecte ‘Articulació feminista pels drets de les dones contra la trata’ i la menció especial ha estat per l’entitat Averlasailas-Teatro de lo posible, pel projecte ‘FM/AM: Teatre de les oprimides per a la prevenció de les violències sexuals’. L’acte, conduït per l’actriu Aïna Clotet, ha comptat amb la presència Bárbara Biglia, Leonor M Cantera i Júlia Vigo, membres del jurat, entre d’altres personalitats del districte.Compartiu aquest contingut

Paraules clau
XIIè Premi 25 de novembre/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina