Feliu Formosa i l’Institut Joan Fuster reben els premis Sant Andreu 2017 : Servei de Premsa

Feliu Formosa i l’Institut Joan Fuster reben els premis Sant Andreu 2017

10/12/2017



Temps estimat de lectura: 1 minut

 

 

 

El poeta i escriptor Feliu Formosa i l’institut d’educació secundària Joan Fuster han estat els guardonats dels Premis Sant Andreu 2017. Una cerimònia a la plaça del Comerç aquest migdia ha estat el marc per al lliurament dels guardons en la que és la darrera jornada de la Festa Major del barri de Sant Andreu de Palomar.

 

 

El jurat ha reconegut per unanimitat Feliu Formosa per ser una personalitat catalana de les arts escèniques i del món de la cultura amb una gran vinculació al Districte de Sant Andreu. Pel que fa a l’IES Joan Fuster, el premi reconeix, també per unanimitat del jurat, la tasca social, educativa i d’integració d’aquest centre de secundària, especialment en el barri de Navas.

La candidatura de Formosa va ser presentada pel Centre d’Estudis Ignasi Iglesias, SAT Teatre, Clip Teatre, Grup Cata i Grup Antifaz. La candidatura de l’institut Joan Fuster per l’Associació de veïns de Navas, la Comissió de Festes de Navas, l’ONG Amizade, Junts amb Moçambic, la Parròquia Sant Joan Bosco i Salesians Sant Jordi- PES Navas.

 





Paraules clau

Sant Andreu/