Marta Carranza obre les jornades “Joventut, Esport i Cohesió Social” : Servei de Premsa

Marta Carranza obre les jornades “Joventut, Esport i Cohesió Social”

13/12/2017



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous 14 de desembre, a les 10:00 hores, la comissionada d’Esports, Marta Carranza, obre les jornades “Joventut, Esport i Cohesió Social”.

Aquestes jornades d’aproximació interdisciplinària a la inclusió social dels joves a través de les activitats esportives tenen lloc dijous 14 i divendres 15 a l’Aula Magna 3 d’INEFC Barcelona (av. de l’Estadi, 12-22) en el marc d’Iniciativa Metrópolis. La benvinguda inaugural compta també amb la participació de Xavier Borrell, administrador de l’Associació Metropolis.

Dijous, les jornades segueixen amb diverses taules rodones i conferències i la presentació del documental guanyador del laboratori de projectes, “Play Again 26 de Abril”. I divendres, al matí, té lloc una visita guiada amb bicicleta per diverses experiències d’esport i cohesió social a l’espai públic de Barcelona.

Aquestes jornades pretenen ser un espai de debat interdisciplinari sobre els aspectes socials i culturals que giren entorn de l’esport, la joventut i la cohesió social. Un debat obert a la participació, tant d’especialistes de l’esport i de l’educació física, com a sociòlegs, arquitectes, artistes, antropòlegs, escriptors…

A part de les jornades i del concurs del laboratori de projectes, els altres dos eixos d’actuació d’Iniciativa Metrópolis han sigut el concurs d’un banc de projectes i la xarxa d’opinions, que ha recollit més de trenta opinions de persones i entitats expertes en intervencions sobre joventut, esport i inclusió social.





Paraules clau

cohesió social/ esport/ joventut/