Obre la Fàbrica de Joguines dels Reis d’Orient a Barcelona : Servei de Premsa

Obre la Fàbrica de Joguines dels Reis d’Orient a Barcelona

26/12/2017



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Del 27 al 30 de desembre, i del 2 al 4 de gener, de 17 a 21 hores, la Fabra i Coats (C: Sant Adrià, 20) torna a erigir-se en la Fàbrica de Joguines dels Reis d’Orient.

 

Aquest projecte, que ocupa ja un espai a la programació d’espectacles nadalencs a la ciutat, transforma l’antic recinte fabril de la Fabra i Coats en un espai més de la celebració d’aquestes festes a la ciutat, i ofereix un espectacle de llum i color, emulant una jornada de portes obertes del lloc on es fabriquen les joguines que reparteixen els Reis Mags d’Orient per tota la ciutat.

Està orientat a un públic familiar, i aquest any obrirà un dia més i amplia l’horari d’obertura.

És una activitat gratuïta i no cal inscripció prèvia.

 

 

Des de l’entrada al recinte, els i les visitants es trobaran diversos personatges que formen part de l’espectacle. En el recorregut, hi haurà una benvinguda musical, per amenitzar l’espera.

Cada dia, cap a les 16:50 hores, coincidint amb l’obertura de portes, els treballadors i les treballadores de la fàbrica desfilaran i entraran en grup al recinte. Es podrà visitar l’Oficina de Correus i el Magatzem de Joguines, amb espectacles especialment dissenyats per a aquests espais.

Enguany, l’espectacle comptarà amb novetats escèniques: a partir de l’entrada, a la central de correus, hi haurà els “Col•leccionistes de somnis”, que coneixen tots els secrets i desitjos dels nens i nenes de la ciutat. També a l’entrada de l’oficina de correus, hi actuarà “l’Endeví”, un personatge enigmàtic que endevinarà el contingut de les cartes sense obrir-les. I dins de l’oficina encara, el “Recollidor dels desitjos oblidats” atraparà els desigs que les nenes i nens hagin oblidat d’escriure a les cartes, i s’hi podrà trobar “l’Home de la memòria infinita” i la “Cartògrafa xerrameca”. A més dels oficinistes, que recolliran les cartes, i la “Màquina de control”, que controla que tot funcioni a la Fàbrica de Joguines dels Reis d’Orient.





Paraules clau

nadal/ nadal 2017/ Sant Andreu/