iN MUSEU torna a descobrir al visitant els espais restringits d’11 museus de Barcelona : Servei de Premsa

iN MUSEU torna a descobrir al visitant els espais restringits d’11 museus de Barcelona

21/01/2018



Temps estimat de lectura: 2 minuts

A partir de dilluns 22 de gener s’obren les inscripcions per a la segona edició d ‘iN MUSEU, que tindrà lloc el proper dissabte 3 de febrer entre les 10 i les 19 h. Durant aquesta jornada els museus municipals de la ciutat tornaran a oferir visites exclusives gratuïtes a les reserves, els tallers de restauració i altres espais habitualment restringits al públic.

En l’anterior edició, que va tenir lloc el passat 2 de novembre, més de 4.000 persones van visitar la part més desconeguda dels museus, i gràcies a l’èxit d’aquesta primera edició, iN MUSEU s’està consolidant com una jornada en la qual el Museu i el Patrimoni esdevenen un centre d’activitats i de participació ciutadana.

Aquesta proposta, una iniciativa de la Direcció d’Història, Memòria, i Patrimoni de l’Institut de Cultura (ICUB), convida els ciutadans a visitar els espais habitualment restringits a través de visites guiades que aniran a càrrec guies especialitzats i de conservadors, restauradors, documentalistes i altres professionals dels museus.

Museus i centres participants
Museu d’Història de Barcelona (MUHBA)
Centre de col·leccions del MUHBA
El Born, CCM
Reial Monestir Santa Maria de Pedralbes
Museu Frederic Marès
Museu del Disseny de Barcelona
Museu Etnològic de Barcelona
Museu de Cultures del Món
Castell de Montjuïc
Laboratori de Natura. Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Museu de la Música

Per accedir a les visites caldrà formalitzar reserva anticipadament al web [barcelona.cat/inmuseu]barcelona.cat/inmuseu, que serà operatiu a partir del proper 22 de gener a les 10 h, o bé presencialment a les oficines de Tiquet Rambles, Palau de la Virreina (la Rambla, 99) de dilluns a diumenge de 10 a 20.30 h / Tel. 933 16 10 00.

Web: barcelona.cat/inmuseu
Xarxes: #InMuseu18

Programa i imatges de premsa: http://www.eicub.net/?grup=INMuseus





Paraules clau

museus/