L’Ajuntament desallotja quatre habitatges d’una finca del Raval : Servei de Premsa

L’Ajuntament desallotja quatre habitatges d’una finca del Raval

21/02/2018

Bombers de Barcelona ha desallotjat aquesta tarda quatre habitatges del número 21 del carrer Arc del Teatre

El Servei d’Urgències i Emergències Socials de l’Ajuntament garantirà l’allotjament de les persones que ho requereixin

 

Bombers de Barcelona ha desallotjat aquesta tarda quatre habitatges de l’edifici situat en el número 21 del carrer Arc del Teatre, al barri del Raval. Els habitatges desallotjats són els que comparteixen mitgera amb el número 19 del mateix carrer i que el passat 17 de febrer va patit un enfonsament d’interior de l’immoble. La resta d’habitatges de la finca no han quedat afectats i no s’han desallotjat.

Els fets han succeït aquesta tarda quan s’ha detectat inestabilitat en una part de l’edifici i, tot i que no hi ha perill d’enfonsament, s’ha procedit al desallotjament de quatre dels seus habitatges. Fins al lloc també s’han desplaçat efectius de la Guàrdia Urbana.

El Servei d’Urgències i Emergències Socials de l’Ajuntament de Barcelona ha atès a les persones que han estat desallotjades i fins al moment allotjarà a 9 persones.

Respecte a l’edifici situat en el número 19, la propietat s’ha compromès a apuntalar la façana i fer una demolició manual un cop aquesta estigui estabilitzada.Compartiu aquest contingut