Barcelona participa al YoMo, el Youth Mobile Festival, mostrant l’oferta de tallers de capacitació digital de la ciutat : Servei de Premsa

Barcelona participa al YoMo, el Youth Mobile Festival, mostrant l’oferta de tallers de capacitació digital de la ciutat

28/02/2018

L’Ajuntament organitza en aquest festival paral·lel al MWC’18 una mostra dels tallers que es realitzen a la ciutat, per a l’alumnat d’entre 10 i 14 anys, amb lobjectiu d’apoderar la ciutadania i fomentar les vocacions científico-tecnològiques i STEAM, tal com es marca el Pla Barcelona Ciutat Digital

A les activitats que s’ofereixen treballaran sobre la connexió de materials i objectes als ordinadors; construcció de joguines de cartró; taller d’experimentació sonora; construir i controlar un robot, i crear un robot per afrontar un repte social

La iniciativa aglutina l’oferta de diferents entitats que ofereixen activitats de sensibilització i capacitació digital com ara Barcelona Activa, el Consorci de Biblioteques de Barcelona, el Consorci d’Educació de Barcelona, la Xarxa de Centres Cívics de Barcelona, i els Ateneus de Fabricació, coordinada des del Comissionat de Tecnologia i Innovació Digital, i que compta amb el suport de institucions com American Space, universitats com la UPF o empreses com Geomotion Games

Després de l’èxit de l’edició de l’any passat, enguany s’estima que passaran pel YOMO prop de 15.000 alumnes

 

Descarregar nota en format PDF

 

[pdfviewer width=”100%” height=”650px” beta=”true/false”]https://ajuntament.barcelona.cat/premsa/wp-content/uploads/2018/02/180228_NOTA_YoMo_OK.pdf[/pdfviewer]Compartiu aquest contingut