L’Ajuntament de Barcelona activa el Pla Bàsic d’Emergència municipal per ventades en la fase d’alerta : Servei de Premsa

L’Ajuntament de Barcelona activa el Pla Bàsic d’Emergència municipal per ventades en la fase d’alerta

02/03/2018

Atesa la situació meteorològica i l’increment de serveis de Bombers de Barcelona relacionats amb les ratxes de vent a la ciutat, l’Ajuntament de Barcelona, mitjançant Protecció Civil Municipal, ha activat a partir de les 05:30 hores el Pla Bàsic d’Emergència per ventades a la ciutat en la seva fase d’alerta.

Des de les 05:30 fins a les 07:30 hores d’avui, Bombers de Barcelona ha realitzat a l’entorn de 20 sortides per incidències relacionades amb el vent, la majoria per caiguda de tendals i per branques d’arbres caiguts a la via pública.

 

Recomanacions de prevenció i autoprotecció per ventades

Davant la previsió que es produeixin vents forts a la ciutat, Protecció Civil recomana informar-se de les condicions meteorològiques previstes i atendre les indicacions que es donin pels mitjans de comunicació. Així mateix es donen una sèrie de consells a tenir en compte per les persones que es trobin a dins de casa o a l’aire lliure o bé hagin de viatjar.

 

A casa:

 

A l’aire lliure:

 

Si ha de viatjar:Compartiu aquest contingut