Laia Ortiz presideix a Utrecht la cimera de la xarxa Eurocities sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’ONU : Servei de Premsa

Laia Ortiz presideix a Utrecht la cimera de la xarxa Eurocities sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’ONU

06/03/2018

Temps estimat de lectura: 1 minutDimecres 7 de març, a les 9.30 hores (Utrecht City Office, Stadsplateau 1), la tinenta d’alcaldia de Drets Socials, Laia Ortiz, dóna la benvinguda als participants del Fòrum d’Afers Socials d’Eurocities, la xarxa europea que presideix Barcelona durant dos anys i que en aquesta ocasió celebra la seva cimera bianual a Utrecht. A l’acte de benvinguda també hi participa l’exalcalde de Barcelona i l’exdirector executiu d’UN-Habitat, Joan Clos, entre d’altres.

A les 11.40 hores Laia Ortiz participarà també en un debat d’alt nivell amb representants de la Comissió Europea sobre com poden les ciutats ajudar al compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible definits per les Nacions Unides.Compartiu aquest contingut

Paraules clau
cooperació/ sostenibilitat/