re-HABITAR EL BORN: Un nou pla director per la institució memorial de Barcelona : Servei de Premsa

re-HABITAR EL BORN: Un nou pla director per la institució memorial de Barcelona

06/03/2018



Temps estimat de lectura: 1 minut

En assumir la direcció de l’equipament, Montserrat Iniesta va establir com a prioritat consolidar la personalitat d’El Born Centre de Cultura i Memòria, mitjançant la implementació d’un nou pla director i estratègic que treballés amb l’horitzó de planificació de 2025.

Re-HABITAR EL BORN és la idea força d’aquest pla director perquè proposa El Born CCM com la institució memorial municipal que Barcelona posa al servei de ciutadanes i ciutadans per exercir el seu dret a la memòria. re-HABITAR EL BORN expressa la missió memorial d’El Born CCM com a conseqüència d’una necessitat present i universal alhora, i també com a resultat de mirar el lloc que ocupa l’equipament com un espai de 8.000 m2 on podem trobar traces, visibles o latents, de més de 7 segles de “Barcelones”, algunes de viscudes, imaginades i narrades, i d’altres d’ignorades i oblidades. El lloc que ocupa El Born CCM és, per tant, un gran “palimpsest” que interpel·la les incerteses dels vianants de la Barcelona contemporània com d’una finestra als passats presents.

 

Dossier de premsa

Document relacionat 1/2

Document relacionat 2/2

[pdfviewer width=”100%” height=”650px” beta=”true/false”]https://ajuntament.barcelona.cat/premsa/wp-content/uploads/2018/03/Dossier-premsa.pdf[/pdfviewer]





Paraules clau

cultura/