Marta Carranza assisteix a l’etapa final de la 98a Volta Ciclista a Catalunya : Servei de Premsa

Marta Carranza assisteix a l’etapa final de la 98a Volta Ciclista a Catalunya

23/03/2018



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Diumenge 25 de març, a les 10:40 hores (Av. Maria Cristina), Marta Carranza, comissionada d’Esports, assisteix al tret de sortida de la setena i última etapa de la 98a edició de la Volta Ciclista a Catalunya.

Aquesta edició compta amb un cartell ple de figures internacionals, entre els que destaquen Alejandro Valverde, guanyador de l’anterior edició de la Volta, Nairo Quintana, Warren Barguil, Thibaut Pinot, Fabio Aru i Marc Soler.

L’arribada tindrà lloc a l’av. Rius i Taulet a partir de les 13 h, desprès de recórrer 154.800 km amb un traçat que travessa diversos municipis, entre els que es troben L’Hospitalet de Llobregat, El Prat de Llobregat, Castelldefels, Viladecans i Molins de Rei, entre d’altres, fins arribar a Montjuïc, on donarà vuit voltes abans d’assolir la meta. Marta Carranzaparticiparà en el lliurament de premis en arribar els primers classificats de la prova.

La novetat de la 98 edició de la Volta Ciclista a Catalunya és la “reVolta”, la prova ciclista femenina que se celebra aquest any per primera vegada i que tindrà lloc durant el darrer dia de competició, aquest diumenge 25 de març, al circuit de Montjuïc a Barcelona. Amb un recorregut superior als 3 km i una participació de més de 100 ciclistes inscrites, la primera edició de la prova femenina s’espera amb gran expectació a la ciutat.

La Volta Ciclista a Catalunya, prop de ser centenària, va començar la seva història al 1911, fet que la converteix en una de les voltes ciclistes més antigues del món. Des de la seva primera edició ha estat molt vinculada a la ciutat de Barcelona, sent en multitud d’ocasions etapa final del recorregut, i de manera ininterrompuda des de 2011.





Paraules clau

esport/ esports/