Sant Jordi 2018: Dossier de premsa : Servei de Premsa

Sant Jordi 2018: Dossier de premsa

03/04/2018



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Món Llibre, els dies 14 i 15 d’abril serà, com cada any, el festival encarregat de donar el tret de sortida a les activitats de Sant Jordi, en aquest cas, destinades als petits lectors.

El tradicional Pregó de la lectura serà el dijous 19 d’abril a les 18h al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona amb l’escriptora Almudena Grandes.

La segona edició dels Diàlegs de Sant Jordi tindrà lloc els dies 20 i 21 d’abril al Disseny Hub Barcelona, on hi participaran Phillip Pullman i José Eduardo Agualusa, entre d’altres autors.

El dia 19 d’abril, per sisè any consecutiu, les Biblioteques de Barcelona acullen una acció especial de donació de sang a la Biblioteca Jaume Fuster i PoblenouManuel Arranz, impulsada per l’Ajuntament de Barcelona, el Banc de Sang i Teixits i diverses entitats de la ciutat.

21 d’abril tindrà lloc l’acte de presentació de la reedició del llibre Barcelones, de Manuel Vázquez Montalbán, que edita l’Ajuntament de Barcelona trenta anys després de la seva publicació, amb notes de Quim Aranda, il·lustracions de Pau Gasol Valls, i epíleg de Mari Paz Balibrea.

Diumenge 22 d’abril, a les 20.30h, La Nit del Drac, omplirà la plaça del Rei de literatura per retre homenatge a tots els escriptors dels quals aquest any se’n celebra aniversari.

El dia 23 d’abril el Palau de la Virreina acollirà un esmorzar de Sant Jordi, on s’hi aplegaran autors i editors que participen activament de la diada de Sant Jordi. D’aquesta manera, la Diada tindrà el seu punt d’inici en aquest espai de La Rambla de Barcelona.

 

Descarregar dossier en format PDF

 

[pdfviewer width=”100%” height=”650px” beta=”true/false”]https://ajuntament.barcelona.cat/premsa/wp-content/uploads/2018/04/DOSSIER-DE-PREMSA-SANT-JORDI.pdf[/pdfviewer]





Paraules clau

cultura/ sant jordi/ sant jordi 2018/