Ada Colau i el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, presenten un acord de ciutat per a la tranformació urbanística que impulsarà l’Espai Barça : Servei de Premsa

Ada Colau i el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, presenten un acord de ciutat per a la tranformació urbanística que impulsarà l’Espai Barça

12/04/2018



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous 12 d’abril, a les 13.15 hores (Ajuntament), l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, presentaran un acord de ciutat per tirar endavant la transformació urbanística de l’Espai Barça, que inclou l’àmbit del Camp Nou i l’entorn. També hi participaran la tinenta d’alcaldia d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat, Janet Sanz, i el comissionat de l’Espai Barça del club, Jordi Moix.

A les 13.15 hores, l’alcaldessa rebrà el president del FC Barcelona al seu despatx institucional. Després, rebran els grups municipals a la galeria gòtica, i seguidament oferiran una roda de premsa al Saló de Cròniques per explicar els detalls de l’acord, conjuntament amb els presidents del Grup Municipal Demòcrata, Ciutadans, ERC, PSC i PP, Xavier Trias, Carina Mejías, Alfred Bosch, Jaume Collboni i Alberto Fernández, respectivament, i el regidor no adscrit Gerard Ardanuy.

INFORMACIÓ IMPORTANT: Es recomana que els mitjans gràfics arribin a les 13.00 hores a la Galeria Gòtica per poder prendre imatges de la recepció de l’alcaldessa a Bartomeu i la posterior fotografia amb els grups municipals.

 

 





Paraules clau

urbanisme/