Barcelona destina 2’5 M€ a subvencionar projectes econòmics de proximitat i d’economia social el 2018 : Servei de Premsa

Barcelona destina 2’5 M€ a subvencionar projectes econòmics de proximitat i d’economia social el 2018

19/04/2018Temps estimat de lectura: 1 minut

L’Ajuntament de Barcelona llança la segona convocatòria d’Impulsem el que Fas, línia de Barcelona Activa adreçada a activar l’economia als barris i dotada amb 1,6M€ i Enfortim l’Economia Social i Solidària, dotada amb 840.000€

La convocatòria de Barcelona Activa incorpora com a novetat la opció de subvencionar iniciatives de turisme responsable, la instal·lació de nova activitat en locals buits i projectes d’R+D+i adreçats a petites empreses i entitats

En conjunt, la primera edició dels dos ajuts ha permès subvencionar 270 projectes amb 3,8M€: 99 ajuts per promoure l’economia de proximitat i 171 d’economia social

La creació d’un carret de la compra caminador elèctric que ajudi a persones amb mobilitat reduïda, una empresa on persones discapacitades fan mobles a partir de materials de reciclatge o un curs de barber per a joves en risc d’exclusió, exemples de projectes subvencionats vinculats a l’economia dels barris

També han rebut subvenció projectes d’economia social i solidària com ara el cinema cooperatiu Zumzeig, la llibreria La caníbal, Cos cooperativa de salut i la botiga CoopMercat

 

Descarregar dossier de premsa (PDF)

Descarregar imatges (ZIP)

Paraules clau

economia/ ocupació/

Anar a l'inici d'aquesta pàgina