Mor el conductor d’una furgoneta en un accident de trànsit a la Ronda Litoral : Servei de Premsa

Mor el conductor d’una furgoneta en un accident de trànsit a la Ronda Litoral

23/04/2018



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Un home de 58 anys ha mort aquesta matinada a la Ronda Litoral en un accident on han estat implicats una furgoneta i un turisme. El conductor del turisme ha estat detingut per un delicte contra la seguretat del trànsit i delicte d’homicidi imprudent.

Aquesta matinada, a les 03:15 hores, s’ha produït un accident de trànsit a la Ronda Litoral, en el quilòmetre 16 sentit Besòs, on s’han vist implicats una furgoneta i un turisme. A conseqüència de l’accident ha resultat mort el conductor de la furgoneta, un home de 58 anys.

El conductor del turisme ha fugit del lloc però ha estat localitzat poc després per una dotació de la Guàrdia Urbana que li ha realitzat la prova d’alcoholèmia, donant com a resultat 0,70 mg/l en una de les proves. El cos de policia barceloní l’ha detingut per un delicte contra la seguretat del trànsit i delicte d’homicidi imprudent.

Fins el lloc dels fets també s’han traslladat efectius del Servei de Prevenció i Extinció d’Incendis i Salvament. La Unitat d’Investigació i Prevenció d’Accidentalitat de la Guàrdia Urbana s’ha fet càrrec de la investigació de l’accident.

L’Ajuntament ha activat el servei d’atenció psicològica pels familiars de la víctima del Servei d’Urgències i Emergències Socials de Barcelona.

Aquesta és cinquena víctima mortal en accident de trànsit en el que portem d’any a la ciutat.
El Consistori lamenta la mort d’aquest ciutadà, i trasllada el seu condol a la família i amics, i referma el seu compromís per continuar treballant per reduir les víctimes d’accidents de trànsit a la ciutat.
Conduir sota els efectes de l’alcohol o altres substàncies és la principal causa indirecta d’accidents a la ciutat.

La seguretat viària és un compromís que ha d’adquirir tota la ciutadania i fer realitat el projecte Visió Zero per la reducció de morts i ferits greus en accidents de trànsit.





Paraules clau

prevenció/ seguretat/