La 5a edició de l’Atrapa la Tapa de Sant Andreu comptarà amb la participació d’una quarantena d’establiments : Servei de Premsa

La 5a edició de l’Atrapa la Tapa de Sant Andreu comptarà amb la participació d’una quarantena d’establiments

24/04/2018



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Atrapa la Tapa es celebrarà del 3 de maig fins al 22 de juliol, amb una oferta d’una quarantena de bars i restaurants del districte de Sant Andreu, i tindrà una segona fase a la tardor

La proposta per apropar l’oferta gastronòmica del Districte està organitzada per l’Ajuntament i les associacions comercials Eix de Sant Andreu, Sant Andreu Nord Comerç, Associació de Comerciants Onze de Setembre, Associació de Comerciants Bon Pastor, Associació de Comerciants de Trinitat Vella, Sagrera Activa Associació de Comerciants i Unió de Botiguers Congrés-Indians i l’Eix Maragall

La 5a edició de la ruta de tapes Atrapa la Tapa  de Sant Andreu comença el proper 3 de maig, amb la participació d’una quarentena establiments de tots els barris del districte. Cada dijous, a partir de les 19:00 hores, els bars i restaurants participants oferiran una tapa especial a un preu especial d’1,95 euros. La iniciativa vol donar a conèixer l’oferta gastronòmica del propi barri i contribuir a dinamitzar el sector de la restauració, fomentant que els veïns i veïnes participin en la ruta Atrapa la Tapa consumint les preparacions elaborades.

La regidora de Sant Andreu, Laia Ortiz, ha destacat “l’aposta del districte pel comerç i la restauració de proximitat i la fidelitat dels establiments que se sumen un any més a aquesta proposta que pretén dinamitzar els carrers dels nostres barris. Vull posar en valor els restauradors i restauradores que s’han afegit aquest any, ampliant les propostes gastronòmiques amb tapes típiques però també amb accents d’arreu del món que enriqueixen la gastronomia i ens animen a sortir al carrer i fer barri”.

La ruta de la tapa s’organitza en dues fases: la primera del 3 de maig fins al  d’agost i la segona  al 22 de juliol, i la segona, amb la tapa de tardor, serà del 6 de setembre al 22 de novembre. A la segona fase es renovarà la tapa ofertada per cada establiment.

D’altra banda, per tal d’ajudar directament a la dinamització del conjunt de comerços dels diferents barris, s’han organitzat dos sortejos per a les persones que participin a la ruta de la tapa que té com a premi un val de 100€ que es podrà utilitzar als eixos comercials associats del districte.

La proposta per apropar l’oferta gastronòmica del Districte està organitzada per l’Ajuntament i l’ Eix de Sant Andreu, Sant Andreu Nord Comerç, Associació de Comerciants Onze de Setembre, Associació de Comerciants Bon Pastor, Associació de Comerciants de Trinitat Vella, Sagrera Activa Associació de Comerciants, Unió de Botiguers Congrés-Indians i l’Eix Maragall.

 

 





Paraules clau

comerç/ lleure/