Mor una dona de 38 anys a Ciutat Vella en un incendi : Servei de Premsa

Mor una dona de 38 anys a Ciutat Vella en un incendi

27/04/2018



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Els Bombers de Barcelona han rebut l’avís a les 19.30 hores per un incendi a la 2a planta del número 16 de la plaça del Padró, al barri del Raval de Barcelona. El foc ha començat al 2n – 3a de l’edifici i de seguida s’ha propagat al 3r – 3a, a on han pogut ser controlat i extingit

Una dona de 38 anys ha mort durant un incendi que s’ha produït a l’edifici del número 16 de la plaça del Padró, al barri del Raval de Barcelona, al districte de Ciutat Vella. La dona ha estat localitzada amb símptomes d’asfíxia per inhalació de fums al forat d’escala a la sisena planta de l’edifici.

També han resultat ferides lleus 6 persones més, totes elles per inhalació de fums, de les quals 4 han estat traslladades per ser ateses en centres hospitalaris mentre que les altres dues han estat ateses al lloc pels serveis d’emergències mèdiques.

Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat 8 dotacions de bombers, ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques i diversos efectius de la Guàrdia Urbana i dels Mossos d’Esquadra.

El foc ha començat al 2n – 3a de l’edifici, i de seguida s’ha propagat fins al 3r – 3a, a on ha pogut ser controlat i extingit.

Un cop extingit l’incendi i havent realitzat la valoració tècnica de les afectacions que ha tingut el foc en l’edifici, els Bombers de Barcelona han determinat la conveniència de desallotjar tota la finca, un edifici de 7 plantes, amb quatre pisos per planta, ja que la instal·lació elèctrica, així com les canonades, i l’ascensor han quedat danyats. Per aquest motiu ha estat activat el servei del Centre d’Urgències i Emergències Socials de Barcelona (CUESB) que ha atès i ha allotjat a 30 persones que han quedat afectades.

Mossos d’Esquadra es farà càrrec de la investigació dels fets.





Paraules clau

prevenció/ seguretat/