Operatiu policial per desmantellar un local al Raval utilitzat com a punt de venda i consumició de drogues : Servei de Premsa

Operatiu policial per desmantellar un local al Raval utilitzat com a punt de venda i consumició de drogues

03/05/2018



Temps estimat de lectura: 2 minuts

El dispositiu ha finalitzat amb la detenció d’una persona i la intervenció de diferent material utilitzat en el tràfic de substàncies estupefaents

Des de principis de 2017 s’han fet 59 entrades i 81 detinguts en aquest barri de Barcelona

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Ciutat Vella conjuntament amb la Guàrdia Urbana de Barcelona han fet aquesta tarda una entrada i registre per un delicte contra la salut pública, en la vessant de tràfic de drogues, en un domicili del barri del Raval al districte de Ciutat Vella de Barcelona.

La investigació del cas es va iniciar arran de les queixes dels veïns que manifestaven que en aquets domicili es venien i es consumien substàncies estupefaents. Davant d’aquesta informació, el Grup de Salut Pública de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Ciutat Vella, conjuntament amb la Unitat Territorial de Ciutat Vella del cos de policia barceloní van iniciar un dispositiu de vigilància i investigació per tal de determinar l’acció delictiva que es cometia i poder reunir les proves suficients contra els presumptes responsables.

Un cop determinades totes les circumstàncies del delicte el jutge instructor del cas va autoritzar l’entrada i registre que s’ha realitzat aquesta tarda amb el resultat d’una persones detinguda i la intervenció de diferent material utilitzat en el tràfic de substàncies estupefaents.

Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona han fet 59 entrades en domicilis i 81 detinguts des de principis de 2017 en el barri del Raval (23 entrades i 33 detencions en el que portem d’any). Els dos cossos policials mantindran els dispositius de seguretat i les investigacions obertes relatives a aquest tipus de delicte.





Paraules clau

Ciutat Vella/ prevenció/ seguretat/