Sanz i Montaner presenten la 2a edició de la Setmana d’Arquitectura : Servei de Premsa

Sanz i Montaner presenten la 2a edició de la Setmana d’Arquitectura

03/05/2018Temps estimat de lectura: 1 minutDivendres 4 de maig, a les 11.00 hores (Sala d’actes del COAC. Plaça Nova, 5), la quarta tinenta d’alcaldia i presidenta de la Fundació Mies van der Rohe, Janet Sanz, i el regidor d’Habitatge i vicepresident de la fundació, Josep Maria Montaner, presentaran la Setmana d’Arquitectura 2018, que enguany celebra la segona edició per apropar l’arquitectura i el patrimoni arquitectònic de Barcelona a tots els ciutadans i ciutadanes.

També hi assistiran representants de les entitats que impulsen la Setmana d’Arquitectura 2018 conjuntament amb l’Ajuntament: Fernando Gil, vocal de la Junta de la Demarcació de Barcelona del Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya (COAC); Ione Ruete, directora del Barcelona Building Construmat, i Sílvia Farriol, presidenta de l’Arquinfad.

A més, a la roda s’hi presentarà un estudi encarregat per l’Ajuntament que diagnostica i dimensiona l’abast de l’arquitectura a la ciutat com a sector cultural i de coneixement. L’explicarà el seu autor, Roger Subirà.Compartiu aquest contingut

Paraules clau
arquitectura/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina