Desmantellats dos punts de venda de drogues al Raval que queden tapiats pels propietaris dels immobles : Servei de Premsa

Desmantellats dos punts de venda de drogues al Raval que queden tapiats pels propietaris dels immobles

09/05/2018



Temps estimat de lectura: 2 minuts

El dispositiu de Mossos d’Esquadra i Guàrdia urbana acaba amb tres detinguts i la intervenció de substàncies estupefaents, estris i diners en efectiu

Des de principis de 2017 els dos cossos policials han realitzat 62 entrades i 84 detinguts en aquest barri de Barcelona

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Ciutat Vella i la Guàrdia Urbana de Barcelona han desmantellat aquest dimecres dos punts de venda de drogues al Raval. Durant el dia d’avui s’han fet dues entrades i registres per un delicte contra la salut pública, en la vessant de tràfic de drogues, al barri del Raval, al districte de Ciutat Vella de Barcelona. La primera intervenció ha tingut lloc al matí en un local i, la segona, a la tarda, en un domicili del barri. Tots dos punts han quedat tapiats pels propietaris dels immobles.

El dispositiu ha finalitzat amb la detenció de tres persones com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública en l’àmbit del tràfic de substàncies estupefaents. Un dels detinguts s’ha fet en la primera entrada feta a un local durant el matí, on també s’ha decomissat 13 gr. d’heroïna, 17 gr. de marihuana, cocaïna en poca quantitat i 900 euros en efectiu. En aquest local s’ha detingut també una segona persona per un requeriment que tenia pendent.

Les altres dues detencions per un presumpte delicte contra la salut pública s’han fet durant la segona entrada practicada aquesta tarda en un domicili del barri, on també s’han intervingut 2 gr. de cocaïna, quatre embolcalls d’heroïna, una balança de precisió, estris de manipulació i 200 euros en efectiu.

Aquestes actuacions són fruit d’una investigació duta a terme pels dos cossos policials amb l’objectiu de determinar si s’estava cometent tràfic de substàncies estupefaents en aquests punts i el grau de participació de les persones responsables. En el marc de la investigació, Mossos d’Esquadra i Guàrdia Urbana han realitzat diferents dispositius de vigilàncies i seguiments, han aixecat actes de vigilància i han intervingut diverses substàncies estupefaents.

62 entrades i 84 detinguts al Raval des de 2017

Des de l’any 2017, els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona han realitzat 62 entrades en pisos i locals en matèria de salut pública i 84 detencions en el barri del Raval. Ambdós cossos policials mantindran els dispositius de seguretat i les investigacions obertes relatives al tràfic de substàncies estupefaents.





Paraules clau

Ciutat Vella/ prevenció/ seguretat/