Pisarello es troba amb Massagué i Valentí Fuster a Nova York per explicar-los els objectius del Pla per la Ciència de Barcelona : Servei de Premsa

Pisarello es troba amb Massagué i Valentí Fuster a Nova York per explicar-los els objectius del Pla per la Ciència de Barcelona

09/05/2018



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Ha volgut traslladar-los de primera mà els objectius d’aquest pla que es vol desenvolupar properament a Barcelona, una aposta del govern municipal per la ciència i la recerca

El tinent d’alcaldia Gerardo Pisarello ha aprofitat la seva estada a Nova York per contactar amb Joan Massagué i Valentí Fuster, dos dels científics mèdics catalans més importants del món.

 


Juan Carlos Conesa, Núria Rodriguez Planas, Gerardo Pisarello, Joan Massagué i Francesc Ortega
 


Valentí Fuster i Gerardo Pisarello
 

Massagué actualment dirigeix la branca científica de l’Institut SloanKettering, especialitzat en la investigació del càncer. Va ser premi Ciutat de Barcelona l’any 1994, Creu de Sant Jordi l’any 2006, Premi Nacional de Cultura el 2014 i Premi Internacional de Catalunya el 2016. A més és President del Comitè Científic Internacional de l’Institut de Recerca Biomèdica IRB al Parc de Recerca Biomèdica.

Valentí Fuster és un dels cardiòlegs més reconeguts del món, doctor honoris causa en trenta-quatre universitats internacionals i en aquests moments dirigeix l’Institut Cardiovascular de l’hospital Mount Sinai, on ha rebut el tinent d’alcalde.

En ambdues trobades, Pisarello ha volgut explicar-los de primera mà els objectius del Pla per la Ciència que es vol desenvolupar properament a Barcelona, una aposta del govern municipal per la ciència i la recerca.

A les trobades també han assistit d’altres científics i economistes catalans que es troben desenvolupant la seva tasca en les universitats de Nova York.

 

Enllaços relacionats

Declaracions del tinent d’alcaldia Gerardo Pisarello (m4a)

Declaracions del tinent d’alcaldia Gerardo Pisarello (mp3)





Paraules clau

ciència/ educació/ salut/