Obertes les inscripcions per al ‘5è Congrés Internacional d’Educació i Accessibilitat a Museus i Patrimoni’ : Servei de Premsa

Obertes les inscripcions per al ‘5è Congrés Internacional d’Educació i Accessibilitat a Museus i Patrimoni’

17/05/2018



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Barcelona es convertirà en epicentre de debat entorn a l’educació i l’accessibilitat als equipaments culturals, museístics i patrimonials, a tenor del 5è Congrés Internacional d’Educació i Accessibilitat a Museus i Patrimoni, que tindrà lloc al Museu Marítim de Barcelona entre el 14 i el 16 de juny.

El Congrés, coorganitzat per l’Ajuntament de Barcelona (ICUB i IMD), el Museu Marítim de Barcelona i la Generalitat de Catalunya (ACPC), comptarà amb experts del sectorcom Barry Ginley, responsable d’accessibilitat del Victoria & Albert Museum de Londres, Encarna Lago, gerent de la Xarxa de Museus de Lugo, o Clémence Gros, responsable del desenvolupament de públics del Musée du Quai Branly – Jacques Chirac de París, un dels museus internacionals més avançats en temes d’accessibilitat, entre d’altres.

El Congrés Internacional d’Educació i Accessibilitat a Museus i Patrimoni’ és la trobada anual més important que reuneix especialistes, professionals de museus i investigadors per compartir i donar a conèixer el present i les novetats en temes d’accessibilitat a museus i centres patrimonials a nivell internacional. Després de 4 edicions i amb la participació d’uns 250 congressistes en cadascuna d’elles, aquest congrés s’ha posicionat com un gran esdeveniment dins del sector cultural i un referent en temes d’accés i inclusió a la cultura. Les anteriors edicions s’han celebrat a Múrcia (2010), Osca (2014), Alacant (2016) i Lisboa (2017).

L’encontre comptarà amb sistemes alternatius a la comunicació auditiva per a persones amb discapacitat auditiva.

Més informació i inscripcions en aquest enllaç.





Paraules clau

educació/