Festa ciutadana d’obertura del nou Mercat de Sant Antoni : Servei de Premsa

Festa ciutadana d’obertura del nou Mercat de Sant Antoni

25/05/2018



Temps estimat de lectura: 1 minut

Durant dissabte 26 de maig i diumenge 27 de maig, una trentena d’entitats i associacions del barri de Sant Antoni protagonitzaran la festa d’obertura del nou mercat

Dissabte 26 de maig i diumenge 27 de maig, una trentena d’entitats i associacions del barri de Sant Antoni protagonitzaran la festa d’inauguració del nou mercat, que tindrà lloc a les quatre places que s’han obert com a espai públic al voltant del mercat.

Així, les persones que s’apropin a la plaça del carrer Tamarit amb Urgell, a la cruïlla Tamarit amb Borrell que s’engloba dins l’àmbit superilla, al Fossat, l’espai recuperat entre la muralla i la contraescarpa medieval, a més d’altres espais dels carrers propers podran gaudir de concerts, espectacles i tallers organitzats per entitats de cultura popular i associacions del barri, per a diferents perfils de públic.

El dissabte, 26 de maig, a les 11:00 hores, (Mercat de Sant Antoni. Cantonada Tamarit/Urgell), l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau visitarà les activitats d’obertura del nou Mercat de Sant Antoni. També hi assistiran els arquitectes de l’obra, Pere Joan Ravetllat i Carme Ribas, així com també representants dels grups municipals.

 





Paraules clau

comerç/ Eixample/ mercat/