L’Ajuntament aprova destinar 3.450.000 euros a ajuts per a activitats d’estiu per a infants i joves : Servei de Premsa

L’Ajuntament aprova destinar 3.450.000 euros a ajuts per a activitats d’estiu per a infants i joves

26/05/2018Temps estimat de lectura: 2 minuts

La dotació suposa un increment de 290.000 euros respecte el previst per a la campanya de vacances de 2017

La campanya de Vacances d’estiu busca garantir una oferta àmplia, distribuïda i equilibrada d’activitats lúdiques, esportives i culturals adreçades als entre 1 i 17 anys que viuen i conviuen a la ciutat de Barcelona

L’Ajuntament ha aprovat destinar 3.450.000 euros a ajuts a les famílies per a les activitats d’estiu destinades a infants i adolescents en el marc de la Campanya de Vacances d’Estiu, que engloba bressols d’estiu, casals d’estiu, Campus Olímpia, campaments, colònies, rutes, casals esportius, estades culturals fora de Catalunya i activitats d’àmbit sòcio-cultural. La dotació suposa un increment de 290.000 euros respecte el pressupost de 2017, que va ser de 3.161.650 euros. S’hi van concedir 19.500 beques, la qual cosa va suposar subvencionar el 100% de totes les sol•licituds d’ajuts econòmics que complien els requisits establerts.

En aquesta edició, tampoc hi ha limitació en el nombre de places que rebran ajut econòmic per a cada activitat. Es becaran amb un màxim d’una activitat per nen o nena, i els ajuts podran arribar, en funció del perfil de cada família, fins el 90% dels preu de l’activitat.

La campanya de Vacances d’estiu busca garantir una oferta àmplia, distribuïda i equilibrada d’activitats lúdiques, esportives i culturals adreçades als infants i adolescents entre 1 i 17 anys que viuen i conviuen a la ciutat de Barcelona. En aquesta edició, s’ofereixen 317.520 places, el que suposa un increment d’un 24% respecte l’estiu anterior. També s’incrementa en un 13% el nombre d’activitat diferents. Durant l’estiu de 2018, s’oferiran 983 activitats de lleure, esportives, educatives, i culturals per a edats d’entre 1 i 17 anys.

A banda de les activitats específiques que es programaran adreçades a grups de persones amb diversitat funcional, el programa té previst cobrir, com en edicions passades, la demanda del servei de monitors especialitzats per atendre les necessitats d’aquells infants i adolescents (en aquest cas d’entre 1 i 17 anys) que requereixin un suport especial per situacions de discapacitat física, psíquica o sensorial, per tal que puguin participar en qualsevol de les activitats programades, i conjuntament amb altres infants i joves, per tal d’afavorir la integració i com a suport a la inclusió.Compartiu aquest contingut

Paraules clau
cultura/ infants/ joves/ lleure/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina