La Barceloneta estrena la nova àrea d’esbarjo per a gossos : Servei de Premsa

La Barceloneta estrena la nova àrea d’esbarjo per a gossos

28/05/2018



Temps estimat de lectura: 1 minut

El barri de la Barceloneta, al districte de Ciutat Vella, ha estrenat una nova àrea d’esbarjo per a gossos que compta amb una superfície total de 700 metres quadrats. Aquest projecte ha suposat una inversió per part de l’Ajuntament de Barcelona d’uns 280.000 euros per condicionar l’espai, que està situat a l’interior del Parc de la Barceloneta.

Aquest nou espai incorpora elements per facilitar el joc i el divertiment dels animals, així com bancs i altres elements que contribueixen a la bona socialització del veïnat. També s’han instal·lat papereres d’un material no oxidable i un abeurador dissenyat perquè els gossos puguin beure sense dificultats.

El paviment és majoritàriament de sorra garbellada perquè els gossos puguin jugar còmodament. A més, l’espai disposa d’un sistema de reg per a la seva neteja i òptim manteniment, així com un nou enllumenat.

 

Una gran àrea d’esbarjo a cada districte

Aquesta nova àrea d’esbarjo per a gossos del districte de Ciutat Vella forma part del pla municipal de millora de les àrees de gossos, derivat de l’ordenança municipal de protecció, tinença i venda d’animals. El pla té com a objectiu garantir que tots els districtes de la ciutat disposin de, com a mínim, una àrea d’esbarjo per a gossos de 700 m2 o més, a més de crear nous espais i millorar o ampliar els existents, sempre que sigui possible.





Paraules clau

aninals/ lleure/